Bereikbaarheid Meander MC 18 juni

Foto: Atsje

Op zondag 18 juni vindt de Marathon Amersfoort plaats. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Meander Medisch Centrum met auto en bus.

Het ziekenhuis is de hele dag goed bereikbaar vanaf de noordkant, via de Bunschoterstraat. De andere kant, vanaf de stad (Ringweg Koppel) is gestremd voor verkeer tussen 9.45 uur tot 11.00 uur. Deze kant is wel toegankelijk voor hulpdiensten.  Tussen 11.00 en 13.00 uur is er oponthoud mogelijk tussen Amsterdamseweg/Koppelbrug/Ringweg Koppel.

Bussen naar het ziekenhuis vanaf het station zijn gestremd via de Kwekersweg tot 13.30 uur. De buslijnen X2, 3 en 76 rijden tussen 9.45 -11.00 uur om via de Bunschoterstraat en stoppen op de hoek Maatweg – Bunschoterstraat. Vanaf hier is het nog 200 meter lopen naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

Meander Medisch Centrum is sponsor van de halve marathon, die om 10.30 uur van start gaan. Zeventig medewerkers van het Meander MC doen mee aan een van de afstanden van dit loopevenement (5 of 10 km, halve of hele marathon).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen