Meisjes worden begraven

Foto: Snelste nieuws van Amersfoort

Romy en Savannah, die begin juni om het leven werden gebracht, worden deze week begraven in hun eigen dorp.

Romy kwam op 2 juni om het leven. De 14-jarige verdachte heeft bekend Romy te hebben misbruikt en om het leven te hebben gebracht. Hij zit vast. Romy en de verdachte kenden elkaar van school. Zij gingen beide naar de J. H. Donnerschool voor speciaal onderwijs in De Glind.
Vandaag wordt Romy in besloten kring in Hoevelaken begraven. De gemeente heeft verzocht om de vlaggen in Hoevelaken halfstok te hangen. De familie stelt dit zeer op prijs. Na een besloten eredienst is het voor de inwoners van Hoevelaken mogelijk afscheid te nemen door vanaf 15.00 uur langs de route van de rouwstoet te staan. De rouwstoet zal om 15.00 uur richting de begraafplaats. Bij de muziekkoepel aan het Van Aalstplein stopt de rouwstoet voor een bijzonder herdenkingsmoment. Bloemen kunnen hier later worden neergelegd.

Savannah werd sinds 1 juni vermist en werd op zondag 4 juni levenloos gevonden op industriegebied De Kronkels. De 16-jarige verdachte zit vast, zijn arrest is verlengd. Vanavond vindt van 19.00-21.00 uur de condoleance plaats in de Adventkerk in Bunschoten. Savannah wordt woensdag 14 juni in besloten kring begraven in Bunschoten na een uitvaartdienst in de Adventkerk. Van 10.00 tot 11.00 uur is de laatste gelegenheid tot condoleren, waarna om 11.15 uur de dienst begint. Vanwege de grote belangstelling opent ook de Zuiderkerk haar deuren, waar de dienst via livebeelden te volgen zal zijn. De familie verzoekt om kleurige bloemen en vraagt mensen te komen zoals ze zijn.

Reacties