Altis met 18 atleten naar NK masters atletiek

Foto: AV Altis

Bij de komende Nederlandse Kampioenschappen atletiek voor masters in Gouda treedt Altis met liefst 18 atleten in het strijdtoneel om de Nederlandse titels. Dit NK vindt plaats in het weekend van 9 t/m 11 juni. AV Gouda is de komende drie jaar de organiserende vereniging voor het NK masters.

Ruim 500 atleten in verschillende leeftijd categorieën vanaf 35 jaar hebben zich voor dit NK ingeschreven. Het totale aantal deelnemers is daarmee ruim 10% lager dan in 2016 toen av Altis de organiserende vereniging was. Altis levert dit jaar met 18 deelnemers wederom de grootste delegatie. Uit de regio geeft verder av Triathlon (4 deelnemers) acte de présence, av Pijnenburg (2 deelnemers) en av Nijkerk (1 deelnemer).

Altis is sterk bij de master atletiek. Traditioneel wordt veel eremetaal mee terug gebracht naar Amersfoort. Voor alle atleten geldt dat ze zullen proberen hun eigen beste prestatie te verbeteren en in de Altis tienbestenlijst te komen of hun positie daarin te verbeteren.

Entree is gratis op alle drie de dagen. Het adres van het atletiekcomplex van av Gouda is Groenhovenpark 6, 2803 PH Gouda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen