Stoffelijk overschot blijkt Savannah Dekker

Passant vindt stoffelijk overschot in Bunschoten
Foto: Snelste nieuws van Amersfoort

Inmiddels is vastgesteld dat het aangetroffen lichaam de sinds donderdag 1 juni vermiste 14-jarige Savannah betreft. De familie van Savannah is hiervan in kennis gesteld. Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet en uitgevoerd door een Team Grootschalige Opsporing (TGO).

Op zondag 4 juni rond 11.40 uur meldde een voorbijganger dat er in het water bij de Kronkels op het gelijknamige bedrijventerrein een lichaam lag. De politie zette direct de omgeving rond de vindplaats af en er werd een uitgebreid en zorgvuldig recherche- en forensisch onderzoek uitgevoerd. Die zorgvuldigheid was van groot belang om eventuele sporen niet te missen of onbedoeld te wissen. Een groot aantal specialisten en de politiehelikopter ondersteunden de recherche bij dit onderzoek. De prioriteit van het onderzoek richtte zich vooral op het vaststellen van de identiteit.

Tipformulier
Voor meer informatie over dit onderzoek en de vragen die er mogelijk leven wordt u verwezen naar www.politie.nl Eventuele tips of andere voor het onderzoek relevante informatie kunt daar kwijt via het tipformulier.

We wensen de nabestaanden van Savannah heel veel sterkte.

Reacties