Livingstone Coffee op zoek naar brutale dief [UPDATE]

Foto: Linvingstone Coffee/facebook

[UPDATE 25-5-2017 9.45] De dief heeft zich vanochtend als vinder gemeld. Helaas voor hem werd hij herkend van de camerabeelden.

Een bizarre ontknoping. Toen de dief om 6.30 voor de deur van de vader van de eigenaar stond en zich voordeed als eerlijke vinder en vindersloon vroeg, wist hij nog niet dat deze beste man zelf politieagent is. De dief werd herkend van de camerabeelden en bij controle van de inhoud van de rugzak bleek alles compleet, alleen een geldbedrag miste. De dief is overgebracht naar het politiebureau.

[Origineel bericht]
Het was vandaag niet voor iedereen een mooie dag. De dag eindigde voor de eigenaar van de koffie speciaalzaak Livingstone aan de Groenmarkt wel erg zuur.

Terwijl de eigenaar van de zaak het toilet op de eerste verdieping aan het schoonmaken was, wist een dief de rugzak van hem te stelen. In de grijze Sandqvist rugzak zaten onder andere een iPad (waarop het kassasysteem draait) en een portemonnee.

Op de Groenmarkt en de Lavendelstraat staan camera’s die de dief duidelijk herkenbaar in beeld hebben gebracht. Hij loopt rustig  met de rugzak over de schouder Livingstone Coffee uit en vervolgt zijn weg. Alvorens de politie of bureau Hengeveld aandacht aan de zaak besteedt en de beelden openbaar maakt, roept de eigenaar de dief of mensen met de gouden tip op zich te melden.

Reacties