Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Foto: Publiek domein

Houd er rekening mee dat in verband met Pinksteren sommige winkels gesloten zullen zijn en/of dat de openingstijden aangepast zijn.

Albert Heijn en AH to go
Niet alle vestigingen van Albert Heijn zijn met Pinksteren geopend. Alle vestigingen zijn Eerste Pinksterdag gesloten. De vestigingen aan het Eemplein, Euterpeplein en Emiclaer zijn maandag geopend volgens aangepaste openingstijden. Meer informatie staat op de website van Albert Heijn.

Jumbo
Met Pinksteren zijn de Jumbo-vestigingen op zondag gesloten. De openingstijden maandag kunnen per vestiging variëren. Klik hier voor de specifieke openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

PLUS Supermarkten
Op Pinksterzondag is de PLUS supermarkt gesloten, maar op maandag is deze geopend volgens de reguliere openingstijden, dus tot 22.00 uur. Meer informatie op de site van de PLUS supermarkten.

Lidl
Bij de Lidl-filialen aan de Balladelaan en Pieter Stastokerf kunnen klanten Tweede Pinksterdag van 10.00-17.00 uur hun boodschappen doen. Alle vestigingen zijn op Pinksterzondag gesloten. Kijk hier voor de specifieke openingstijden per filiaal.

EkoPlaza
DE EkoPlaza op het Eemplein is zondag de gehele dag gesloten. Maandag is EkoPlaza geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op de website van EkoPlaza.

Natuurwinkel
De openingstijden op de site zijn op moment van deze publicatie nog niet geactualiseerd.

Boni
De twee filialen van de Boni zijn gesloten op zondag. De vestiging in Hooglanderveen is maandag geopend van 10.00-19.00 uur en de vestiging in Hoogland van 12.00-19.00 uur. Meer info op de site van de winkelketen.

Dirk van den Broek
De Amersfoortse vestiging is zondag gesloten en maandag geopend volgens de reguliere openingstijden. Kijk voor meer informatie op de website van Dirk van den Broek.

Hoogvliet
Op Pinksterzondag zijn beide vestigingen gesloten. Op maandag is het filiaal aan het Neptunesplein van 10.00-18.00 uur geopend. Kijk hiervoor op de website van Hoogvliet.

Aldi
Met Pinksteren zijn alle filialen beide dagen gesloten. Kijk op de website van Aldi voor de actuele openingstijden.

In het centrum van Amersfoort zijn de winkels zondag gesloten. Maandag 5 juni is een aantal winkels in de binnenstad van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De meeste winkelcentra in de omliggende wijken zijn op beide dagen gesloten.

Reacties