Woezel & Pip komen naar Amersfoort

Foto: Cees Wouda

In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van bijzondere voorstellingen op de zondagochtend in Openluchttheater033. Kaarten zijn verkrijgbaar bij lunchcafé EnjoyFood&Drinks (naast het Openluchttheater/Bosbad) én bij de overdekte zwembaden van SRO.

Zondag 28 mei komt de nieuwe minishow van Woezel en Pip naar Amersfoort. De liefste hondjes van de hele wereld zijn al lang te vinden in de Nederlandse boekwinkels, in het theater en op TV. De hondjes werden ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sindsdien elke dag een nieuw avontuur in de tovertuin. Nu komen zij met een geheel nieuwe minishow!

Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende, minishow beleven Woezel & Pip de gekste avonturen en zingen ze vrolijke liedjes over vriendschap, groter groeien, spelen en dromen. De show is geheel vernieuwd en meezingen en meedoen wordt belangrijker dan ooit tevoren! Dus warm jezelf vast lekker op, want met Woezel & Pip wordt het een groot meezingfestijn!

De voorstellingen begint altijd om 10.30 uur en duurt 30 minuten. Deze is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij verkoop op de dag van de voorstelling. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Het kaartje biedt ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Reacties