Onthulling kunstwerk Meander Medisch Centrum

Foto: Nick Ervinck/Meander Medisch Centrum

Op dinsdag 6 juni wordt het het kunstwerk LUCE onthuld. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Zet een gele pet op, trek een gele blouse aan of kies voor een ander geel accent om samen de onthulling in een gele gloed te zetten.

Programma
Van 16.30 – 18.00 uur is het feest op de loper bij de hoofdingang van Meander Medisch Centrum aan Maatweg 3 te Amersfoort. Met muziek door DJ Lubbertus, dansspektakel door Hollands’s got talent winnaar Unbreakable uit Amersfoort en een hapje, drankje of Meander ijsje. Om 17.00 uur vindt de spectaculaire onthulling plaats van LUCE! Wilt u bij de onthulling aanwezig zijn? Meld u uiterlijk 29 mei aan via het aanmeldingsformulier.

Livestream
Op www.facebook.com/meandermc kunt u de onthulling volgen via de livestream die start rond 17.10 uur. Houd Meander Facebook in de gaten voor het exacte tijdstip.

Nick Ervinck
Het gezichtsbepalende LUCE is gemaakt door beeldend kunstenaar Nick Ervinck, ‘rising star’ in de internationale kunstwereld. Het kunstwerk  is gekozen en gefinancierd door bewoners en bedrijven uit de brede regio van Amersfoort. Door plaatsing bij de ingang van Meander Medisch Centrum gaat het kunstwerk deel uitmaken van de publieke ruimte in Amersfoort en daarmee is LUCE van ons allemaal: van bewoners uit de regio, van de patiënt, van de medewerkers van Meander en van vele gulle gevers (bedrijven en particulieren) aan de Stichting Vrienden van Meander.

Reacties