Shantykoor AHOY houdt open repetitieavonden

Foto: Shantykoor Ahoy

Shantykoor Ahoy is op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. Houdt u van zingen? Dan wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de open repetitieavond.

Shantykoor Ahoy is een gemengd koor dat is opgericht in 2003. Het koor zingt liedjes over zee en zeevaart en wordt ondersteund door een muziekgroep, bestaande uit accordeon, gitaar en percussie. Ze repeteren twee keer per maand en treden onder andere op in verzorgings-/verpleeghuizen, maar ook op  evenementen als de Visserijdag in Spakenburg, in de Keukenhof, op de Dag van de Amateurkunst,  etc.

Binnen het koor staat gezelligheid voorop, met daarbij in ontspannen sfeer het streven naar steeds betere kwaliteit van zang en muziek. Er is dringend behoefte aan versterking binnen de groep zangers van het koor. Uiteraard zijn zangeressen ook altijd welkom. Verder is het koor voor versterking van de muziekgroep op zoek naar een accordeonist.

Het koor repeteert op de eerste en derde vrijdag van de maand en begint om 19.30 uur. Het adres van de repetitielocatie is het AKV-gebouw, Sportpark Bokkeduinen 4 in Amersfoort

Houdt u van zingen? Kom dan naar de open repetitieavonden op 19 mei,  2 juni en 30 juni a.s.  en maak kennis met het koor en als u dat wilt kunt u na de pauze ook vrijblijvend meezingen.

Kijk voor meer informatie op de website www.shantykoorahoy.nl.

Reacties