Burgemeester bezoekt 65-jarig bruidspaar Doornekamp-van Hussel

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op zondag 7 mei waren de heer en mevrouw Doornekamp-van Hussel 65 jaar getrouwd. Burgemeester Bolsius bracht het bruidspaar op donderdagochtend 11 mei een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Doornekamp-van Hussel hebben elkaar ontmoet bij gemeenschappelijke vrienden. Na hun huwelijk in 1952 is het echtpaar in het ouderlijk huis gaan wonen van de heer Doornekamp. De plek waar ze nu nog steeds wonen.

De heer Doornekamp is voor het huwelijk uitgezonden geweest naar Nederlands-Indiƫ. Bij thuiskomst is hij gaan werken bij de Willem III kazerne en later bij de Bernhardkazerne in Amersfoort als magazijnwachter. In zijn vrije tijd werkte hij in de groentetuin en verzorgde hij zijn kippen en duiven. Mevrouw Doornekamp zorgde, naast het huishouden, voor hun zeven kinderen, die het erg fijn vonden dat hun moeder er altijd voor ze was. Ook hield ze de groente- en bloementuin bij.

De heer Doornekamp houdt van puzzelen en is altijd in voor een grapje. Mevrouw Doornekamp-van Hussel breit sokken voor kinderen en kleinkinderen en gaat nog regelmatig naar de markt. Het bruidspaar viert het briljanten huwelijk in klein kring met hun kinderen en kleinkinderen.

Reacties