Dilara Karsch in theatershow Karin Bloemen

Foto: Arjen Gerritsma

De 16-jarige Dilara Karsch uit Vathorst heeft een grote passie: zingen. Op 19 mei mag zij optreden in de theatershow van Karin Bloemen.

Karin Bloemen tourt door Nederland met haar show ‘Volle Bloei’. Daarbij geeft ze ook jong talent de kans tot volle bloei te komen, door een nummer te komen zingen. In ieder theater treedt een ander talent op. Dilara is uitgekozen om op 19 mei in Apeldoorn het podium te betreden in het Orpheus-theater.

Overigens is optreden voor Dilara niet nieuw. Ze deed al veel ervaring op tijdens onder andere het Eemhaven-festival, Woman Unlimited, Vathorstdag, Laaks Havenfeest etc. Ook mocht zij in december 2015 optreden in een uitzinnig Ahoy, tijdens het Hitz voor Kidz-festival.
Ze scoorde hoog bij menig talentenjacht en heeft in diverse finales gestaan. Onlangs in Jantjes Verjaardag kreeg zij lovende woorden van John van Katwijk en Frank Wisse, geen kleine mannen in de muziekwereld. Zij vonden haar loepzuiver, geloofden wat Dilara zong en vonden haar in The Voice of Holland thuishoren.

De voorstelling bijwonen? Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Orpheus-theater.

Reacties