112

Aanhouding voor zware mishandeling

Foto: Politie.nl

Zondagmiddag 2 april werd een man met een ijzeren staaf geslagen. Door oplettende getuigen kon een verdachte worden aangehouden.

Rond 17.45 uur ontstond een conflict tussen een 31-jarige man uit Harderwijk en een groep van ongeveer vijf jongemannen op de Weteringkade. De groep zou de man geslagen en geschopt hebben. Ook zou één van hen het slachtoffer met een ijzeren staaf geslagen hebben. Toen omstanders zich ermee bemoeiden, renden de verdachten weg en stapten in een auto. Het slachtoffer ging zelf naar een ziekenhuis om zich te laten behandelen. Hij bleek onder andere een gebroken neus te hebben.

Door getuigen was gezien in welke auto de mannen wegreden. Dit leidde agenten naar de auto die op de Damespolder werd terug gevonden. In zijn woning werd een 19-jarige verdachte aangehouden.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de mishandeling? Heeft u gezien wat eraan vooraf ging? Heeft u mogelijke foto’s en/of filmpjes gemaakt van de mishandeling? Neemt u dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of via het tipformulier. Via het tipformulier kunnen ook foto’s en/of filmpjes worden geupload. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties