Literair Diner in KAdECafé

Foto: Arjeh Kalmann

Maandagavond 10 april vindt het tweede Literair Diner van dit jaar plaats in het KAdECafé. Het thema deze keer is ‘Familie’. De aanwezige gasten die avond zijn schrijver Arjeh Kalmann, stadsdichter Eva Vleeskruijer en muzikanten Marjolein en haar dochter Eva Fiselier. Van harte welkom vanaf 18.30 uur.

Tijdens het Literair Diner vertelt Arjeh Kalmann (schrijver en oud-hoofdredacteur van de Amersfoortse Courant) over zijn boek Leef gelukkig, waarin hij een welgestelde Joodse familie uit Amsterdam portretteert waarin zijn moeder, Annie, opgroeide. Eva Vleeskruijer werd 26 januari uitgeroepen tot stadsdichter van Amersfoort en zal deze avond gedichten ten gehore brengen, waarvan een aantal het onderwerp familie bevatten. De muziek wordt verzorgd door Marjolein Fiselier-Koetsier en haar dochter Eva. Zij spelen een licht klassiek cross-over repertoire en zingen solo’s en duetten uit verschillende stijlen en periodes.

Aanmelden
Voor een bedrag van € 29,50 kunt u luisteren naar een schrijver, een dichter en muzikanten en geniet u van een driegangenmenu dat met liefde wordt klaargemaakt door medewerkers van het KAdECafé. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.bibliotheekeemland.nl. Er is plek voor maximaal vijftig personen, dus wees er snel bij.

In de planning
Bent u maandagavond 10 april verhinderd? Het derde Literair Diner over “Spelen met taal” staat gepland op maandagavond 19 juni.

Reacties