Amersfoorts notariskantoor van alle markten thuis

Foto: VBC notarissen

Voor de vijfde maal op rij is VBC Notarissen Nederlands’ grootste onafhankelijke notariskantoor, volgens het jaarlijkse ‘Stand van de advocatuur en notariaat’. De meeste grote notariskantoren zijn gelieerd aan advocatenpraktijken. Binnen deze totale ranglijst staat VBC op plaats zes.

“Natuurlijk is het mooi om te zien dat wij onze kwantitatieve positie al een half decennium weten te handhaven”, zegt Casper Jones. “Maar natuurlijk zijn de kwalitatieve criteria veel belangrijker. Met onze vestiging in Amsterdam bewijzen we bijvoorbeeld een volwaardige speler te zijn als het gaat om internationale corporate dienstverlening die traditioneel het exclusieve domein was van de grote gecombineerde kantoren. Dat dit bij VBC kan samengaan met een veel meer lokaal en allround georiënteerde vestiging in Nijkerk en gespecialiseerde adviesgroepen in Amersfoort, geeft zowel de kracht als de veelzijdigheid van ons kantoor aan.”

Bijna dertig (kandidaat-)notarissen hebben de keuze voor VBC gemaakt. Casper Jones: “Dat zowel jonge professionals als ervaren seniors voor ons kiezen als werkgever is, in een krappe arbeidsmarkt voor topnotarissen, een andere indicator van onze positie waar we trots op zijn.”

Ook binnen de regio Amersfoort zal VBC dit jaar veel van zich laten horen. Zo staan er kennisbijeenkomsten op stapel voor ondernemers op velerlei gebied, waaronder de balans zakelijk en privé.  Actuele informatie wordt aangeboden op de website vbcnotarissen.nl

Reacties