Lezing ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ door Marcel van Driel

Foto: Publiek domein

Maandagavond 20 maart geeft spreker en schrijver Marcel van Driel een lezing in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Uniek aspect: dit is de enige lezing die hij dit jaar geeft die voor het grote publiek toegankelijk is.

U heeft een idee dat uniet loslaat, een droom waar u regelmatig wakker van ligt. U zegt dat u geen tijd, geld of talent hebt. Stiekem weet u dat er meer mogelijk is, want u hebt het anderen zien doen. Maar hoe?

Marcel van Driel is zo’n mens. Hij zegde zijn baan op en verkocht zijn huis om zijn eigen droom te volgen: kinderboekenschrijver worden. Tijdens zijn lezing ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ laat Marcel van Driel niet alleen mogelijkheden zien (in plaats van onmogelijkheden) maar geeft hij ook praktische tips over hoe u uw dromen kunt waarmaken en hoe u tijd en geld kunt vrijmaken om uw doel daadwerkelijk te bereiken.

Vergis u niet: Waanzinnige Plannen Realiseren gaat over hard werken. Over kiezen, over mensen enthousiasmeren en ze bij uw plannen betrekken. Tijdens de lezing geeft Marcel handvatten over hoe u een planning maakt, mijlpalen haalt en hindernissen overwint. Het gaat ook over uw relatie tot u Waanzinnige Plan. Wat u over uzelf denkt, heeft enorm veel invloed op het slagen ervan. De lezing gaat dus ook over boven uzelf uitstijgen, over keihard onderuitgaan en weer overeind krabbelen. Tijdens de avond gaat Van Driel in op wat er daadwerkelijk voor nodig is om uw plan met succes uit te voeren.

Van Plan naar Planning
Na iedere lezing besluiten er meerdere mensen om hun idee daadwerkelijk uit te voeren. En sommige van die Waanzinnige Plannen zijn inmiddels gelukt! Dat succes is volledig op het conto van de Waanzinnige Plannenmakers te schrijven. Zij hebben hun doel geconcretiseerd en van hun plan een planning gemaakt. Zij hebben hun ideeën gedeeld met anderen, en ondersteuning gezocht. Zij hebben zelf hun verhalen over gebrek aan tijd, geld en talent opzijgeschoven. En misschien gaat u dat na deze avond ook doen.

Marcel van Driel
Marcel van Driel is sinds 2002 schrijver en heeft bijna vijftig boeken op zijn naam staan. Zijn bekendste titels zijn ‘Billy de Kip’ en de Superhelden.nl-trilogie, waarvan er in Nederland meer dan 35.000 verkocht zijn en die in 2016 onder de naam ‘Pala’ in Duitsland verschenen. Het vierde deel verschijnt dit jaar.

Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ is zijn eerste non-fictieboek en is gebaseerd op een serie lezingen die hij gaf in 2010 en 2011. In 2015 verscheen het thematische vervolg ‘Geen Tijd, Geen Geld, Toch Doen’. In 2018 verschijnt ‘Nachtmerrieman’, een bovennatuurlijke thriller voor volwassenen, bij uitgeverij Meulenhoff Boekerij. Marcel is getrouwd, vader van twee jongens en geeft lezingen aan jonge en volwassen mensen. Ieder jaar bedenkt hij opnieuw een Waanzinnig Plan. Kijk voor meer informatie hierover op www.waanzinnigeplannen.nl.

Maandag 20 maart 2017
20.00 uur – 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
€ 15,- excl. BTW
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
Tickets: http://www.altijdblijvenleren.nl/event/waanzinnige-plannen-marcel-driel/

Reacties