Lezing Rob Kamphues over zijn roman “Hoor je me”

Foto: tup wanders

Schrijver, tv-presentator en cabaretier Rob Kamphues komt maandagavond 3 april op uitnodiging van de Bibliotheek Eemland naar het KAdECafé om een lezing te geven over zijn debuutroman Hoor je me. U bent van harte welkom van 20.00 – 22.00 uur!

Om de lezing bij te wonen kunt u via deze link een ticket reserveren. De prijs voor een ticket bedraagt € 8,50. Leden van de Bibliotheek Eemland ontvangen een korting van € 1,- en betalen dus € 7,50.

Over Hoor je me

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Het weerhoudt Joost en Machteld er niet van om volledig hun hart te luchten.

Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Hun waarheid, zonder dat hij hen kan tegenspreken of van hen kan weglopen. Hoe hij zich gedragen heeft als broer, en als echtgenoot, en welke invloed dat heeft gehad op hún levens. Dit is het moment om rekeningen te vereffenen.

Hoor je me is een psychologische roman, geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat.

Verzorgd door: De Bibliotheek Eemland
Datum: maandag 3 april 2017
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Het Eemhuis: KAdEcafé
Prijs: € 8.50
Ledenkorting: € 1.00

Reacties