DierenPark Amersfoort maakt making-of leeuwenverblijf

Foto: DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort begint vanaf vandaag met het uitzenden van een making-of serie over het nieuwe leeuwenverblijf. “Wij merken een grote betrokkenheid van onze bezoekers bij het nieuwe onderkomen voor de leeuwen”, vertelt Hylke Steggerda, verantwoordelijke voor de making-of. “Via de making-of kunnen wij hen meenemen bij alles wat er bij het creëren van het nieuwe verblijf komt kijken”.

“Er lijken rare dingen te gebeuren in de Stad der Oudheid waar de voorbereidingen van het nieuwe onderkomen voor de leeuwen is begonnen…”, vertelt Hylke Steggerda. “In de verschillende afleveringen van de making-of volg je alle werkzaamheden en is het de bedoeling dat wij steeds een stukje dichterbij de opening van het verblijf komen.”

De making-of bestaat uit een reeks van vier afleveringen, waarin een uniek kijkje achter de schermen van de Amersfoortse dierentuin wordt gegeven. “Het leeuwenverblijf zal bijna drie keer zoveel ruimte bieden aan deze roofdieren en ook zullen er nieuwe leeuwen worden verwelkomd”, vertelt Hylke. “De werkzaamheden zijn begonnen en op ons YouTube-kanaal kun je met de making-of de vorderingen volgen”. Het leeuwenverblijf zal vanaf 8 juli zijn geopend in DierenPark Amersfoort.

Reacties