Lezing over Annie M.G. Schmidt in de Huiskamerbibliotheken

Foto: Bibliotheek Eemland

In het kader van de Boekenweek verzorgt Jennifer Luitsz eind maart in totaal vier lezingen over Annie M.G. Schmidt in de vier Huiskamerbibliotheken van Amersfoort. De Boekenweek is dit jaar van 25 maart tot en met 2 april. Naast bewoners van de verschillende woonzorgcentra, zijn ook wijkbewoners van harte welkom om aan te schuiven bij de lezing. De toegang is gratis.

De lezingen brengen herinneringen over Annie M.G. Schmidt naar boven. Wie was zij? Hoe kwam zij aan haar inspiratie? Wat maakt dat zij nu al meer dan een halve eeuw gelezen wordt door jong en oud? Jennifer Luitsz geeft tijdens haar presentatie antwoord op deze en nog meer vragen. Jennifer is geen onbekende bij de Huiskamerbibliotheken. In november vorig jaar verzorgde zij tijdens Nederland Leest lezingen over bekende Amersfoorters.

Lezingen
Jennifer Luitsz verzorgt op maandagochtend 27 maart om 10.00 uur de eerste lezing in Huiskamerbibliotheek Nijenstede. Diezelfde dag zal om 15.00 uur de tweede lezing plaatsvinden in de Amerhorst. De derde lezing over Annie M.G. Schmidt geeft Jennifer in de Liendert op woensdagmiddag 29 maart om 15.00 uur. De vierde en laatste lezing vindt plaats op vrijdag 31 maart om 10.00 uur in de Koperhorst.

Reacties