Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Foto: Pixabay.com

Bij Informatie033 – de informatiewinkel in uw buurt – kunt u binnenlopen voor hulp, ondersteuning en vragen over zorg, welzijn, wonen of financiën. Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte en niemand in uw omgeving die u kan helpen? Sinds 1 maart 2017 kunt u hiervoor terecht bij de informatiewinkels.

De vrijwilligers van de informatiewinkel zijn speciaal opgeleid om u te kunnen helpen bij het invullen van uw belastingaangifte en het beantwoorden van vragen. Zij doen dat onder supervisie van een professional. Deze hulp is gratis.

Persoonlijke gegevens
Als u digitaal aangifte wilt doen, heeft u uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Uw DigiD is persoonlijk en dient u niet uit handen te geven. Bij de informatiewinkel logt u zelf in met uw DigiD en u verstuurt ook zelf de aangifte. Uw persoonlijke gegevens worden na het doen van de aangifte verwijderd.

Aangifte doen vóór 1 mei 2017
U heeft nog tot 1 mei de tijd om belastingaangifte te doen. Kom naar een van de informatiewinkels in uw buurt. Locaties en openingstijden vindt u op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 033 204 8677.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties