5x de origineelste dates voor valentijn

Foto: Pixabay.com

Valentijnsdag; de dag waarop de liefde centraal staat. Het ideale moment om eropuit te gaan met je geliefde. Heb je echter geen zin in een standaard diner voor twee? We zetten de origineelste ideeën voor de leukste Valentijnsdates in Amersfoort op een rij.

1. Op grote hoogte
Begeef je bijna letterlijk in de wolken door de hoogte op te zoeken. Met een Valentijnsbeklimming van de Onze Lieve Vrouwe Toren bijvoorbeeld. Op 14 februari om 17.00 kun je met een gids de toren beklimmen, geniet je samen romantisch van het uitzicht over de stad en krijg je na afloop een glaasje bubbels. Kaartjes kun je reserveren via de VVV of de online ticketshop.

2. Sweet Valentine
Met je geliefde een rondrit langs de mooiste plekjes van Amersfoort in een tuktuk en vervolgens genieten van een sweet hightea of een diner? Dit 3 uur durende arrangement start vanaf De Vlasakkers.

3. Liefdeslied
Zou u uw geliefde graag een serenade brengen, maar kunt u niet zingen? Laat dat deel dan over aan de professionals tijdens het muziekstuk ‘De bruiloft van Figaro’ in de Sint Aegtenkapel.

4. Liefde gaat door de maag
Bij Leerhotel Het Klooster is het de hele week Valentijn. De leerlingen verzorgen de hele avond, van bereiding tot bediening. Als liefde door de maag gaat, dan zit u gebeiteld bij dit viergangendiner. Of pak extra uit en reserveer voor de dinershow vrijdag of zaterdag.

5. Zinnenprikkelend
Het tweede deel van Fifty shades of Grey ‘Fifty shades darker’ doet menig hart sneller kloppen. Of is deze film niet aan u besteed? De Amersfoortse bioscopen bieden voor ieder wat wils. Zinnenprikkelend, emotioneel, komisch of spanning.

 

Reacties