Landelijke Opschoondag op 25 maart

Foto: Pixabay.com

Op zaterdag 25 maart, tijdens de Landelijke Opschoondag, houden mensen in het hele land opschoonacties. U kunt aanhaken bij een bestaande actie, of een eigen actie opstarten.

U kunt ook supporter van schoon worden. Ziet u ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doet u met liefde wat extra’s voor uw buurt? Dan bent u al een Supporter van Schoon! Als u een account aanmaakt op de website krijgt u al direct veel voordelen, zoals gratis opruimmaterialen in de webshop.

Organiseert u een actie met meer dan 10 personen? Dan kunt u grijpers lenen van de gemeente Amersfoort en voor de teamgeest kan er een vergoeding geregeld worden voor koffie, thee en iets lekkers of een broodje. Heeft u vragen of een andere initiatief om zwerfafval op te ruimen? Mail voor meer informatie naar: [email protected] Sluit aan bij een actie!

Heeft u geen tijd om zelf een actie te organiseren? Geen nood. Kijk dan welke acties bij u in de buurt georganiseerd worden en sluit aan! www.supportervanschoon.nl

Bron: gemeente Amersfoort

 

 

Reacties