Syntus deelt rozen uit

Foto: Pixabay.com

Reist u vandaag met Syntus? Dan heeft u een grote kans dat u een roos krijgt aangeboden. Syntus deelt op Valentijnsdag rode rozen uit op 19 locaties in de provincies Utrecht, Gelderland, Twente en Overijssel.

Daarnaast kunnen kunt u op 14 en 15 februari online een gratis Valentijnskaart bestellen, die tot 1 april 2017 recht geeft op een dag lang gratis reizen in het openbaar vervoer van Syntus.

“Op Valentijnsdag spreek je hardop de waardering uit voor je relatie. Daarom vonden wij deze dag een goede aanleiding om onze reizigers duidelijk te maken dat we heel blij zijn met ze. Een rode roos zegt dat duidelijker dan duizend woorden”, aldus Cees Anker, directeur Syntus. Syntus zet ook haar ruim 2000 medewerkers in het zonnetje, zij krijgen ook een roos. In totaal worden er morgen zo’n 5.500 rode rozen uitgedeeld.

Kans maken op een diner voor twee? Maak een foto van uzelf in de bus met de actiekaart en deel die met de hashtag #valentijnindebus. Met deze Valentijnsactie wil de vervoerder het steeds groeiende aantal reizigers hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Syntus.

Reacties