Inkoop Wmo begeleiding & beschermd wonen regio Amersfoort van start

Foto:

Organisaties die in de regio Amersfoort begeleiding en ondersteuning bieden vanuit de Wmo, kunnen zich tot 3 september 2024 inschrijven op de aanbesteding Wmo begeleiding & beschermd wonen 2025.

De inkoopdocumenten zijn gepubliceerd op het aanbestedingsplatform TenderNed.

Bieden van ondersteuning

De gemeenten in de regio Amersfoort werken samen aan de hulp en ondersteuning voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Bijvoorbeeld mensen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben in de omgang met anderen, in het overzien van het dagelijks leven of het volhouden van een zinvolle daginvulling.

Kortlopende contracten ter overbrugging

In de regio Amersfoort kopen de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest, en Woudenberg gezamenlijk Wmo begeleiding en beschermd wonen in. Het doel van het inkooptraject waarvoor aanbieders zich tot 3 september 2024 kunnen inschrijven, is om kortlopende contracten met aanbieders af te sluiten. Deze kortlopende contracten, in principe bedoeld voor één jaar, zijn ter overbrugging naar langdurige contracten die de regio later wil realiseren. Voor het voorbereiden van de inkoopstrategie voor langdurige contracten heeft de regio namelijk meer tijd nodig.

Meer informatie

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen