Meld je aan voor het stadsgesprek op 1 of 15 februari

Foto: Gemeente Amersfoort

Op donderdagavond 1 en 15 februari 2024 vindt er een stadsgesprek plaats. Een rondetafelgesprek met 1 van de bestuurders over ambities en activiteiten uit het coalitieakkoord. Gemeente Amersfoort nodigt je uit om hierbij aanwezig te zijn en je mening te geven. Aanmelden kan tot en met maandag 22 januari.

Waar staan we nu

Het huidige college van burgemeester en wethouders is in de zomer 2022 gestart. In het Coalitieakkoord Amersfoort 2022 – 2026 staat te lezen waar het college samen met ondernemers, partners en inwoners aan werkt. Gemeente Amersfoort hoort graag van je waar we nu als Amersfoort staan, wat er goed gaat en wat er de komende jaren moet gebeuren.

Mogelijke bezuinigingen

De gemeente verwacht vanaf 2026 minder geld krijgen van het Rijk. Om zich daarop voor te bereiden wil ze nu al nadenken over de effecten van bezuinigingen en het maken van keuzes. Ook hier is aandacht voor het tijdens de stadsgesprekken aan tafel.

Geef je mening

Interesse om mee te praten? Aanmelden kan via het aanmeldformulier(link is extern). Ook is het mogelijk om nu al te reageren via de vragenlijst.

Bron: Gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen