Aanmelden Sportgala

Foto: Gemeente Amersfoort

Vanaf nu kun je je aanmelden voor het Amersfoort Sportgala Festival Editie die dit jaar op maandag 27 november 2023 plaatsvindt in sportcomplex Amerena.

Je bent van harte welkom daarbij aanwezig te zijn om samen de Amersfoortse successen te vieren, onze lokale sporters te ondersteunen en natuurlijk om te bewegen.

Het programma

Het Sportgala bestaat uit een middagprogramma voor jongeren en een avondprogramma die beiden vrij toegankelijk zijn.
Tijdens het middagprogramma worden Jaarpenningen uitgereikt aan jonge Amersfoortse kampioenen. In het avondprogramma wordt de Sportfoto van het jaar bekend gemaakt en de Sportpenningen (brons-zilver-goud) uitgereikt. Tijdens het hele programma kun je aan diverse sporten deelnemen zoals diverse e-games, rolstoelbasketbal, tafelvoetbal en boulderen (klimsport). Kijk je liever rond of moedig je graag de sporters aan? Dat kan natuurlijk ook. Om je vrij te bewegen raden wij je aan casual kleding en sportief schoeisel te dragen.

16.30 – 17.30 uur: middagprogramma voor de jeugd

19.15 – 19.45 uur: uitreiking Jaarpenningen volwassenen

20.00 – 22.00 uur: avondprogramma

Ben je erbij?

Registreer je dan via de website www.amersfoortsportgala.nl(link is extern). Daar vind je een aanmeldformulier en meer informatie. Vragen kun je mailen naar [email protected].

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen