Jongeren hoeven zich niet te vervelen in de kerstvakantie

Foto: Gemeente Amersfoort

Deze vakantie kunnen zij samen met vrienden meedoen aan onder andere een 3×3 mini soccer voetbal toernooi, schoenen en kleding pimpen, maar ook online een kookworkshop volgen of nog betere TikTok dansjes maken. Op cityofa.nl vind je allemaal leuke gratis activiteiten voor Amersfoorters van 12 t/m 18 jaar.

De komende dagen komen er steeds meer activiteiten online te staan. Niets missen? Volg City of A dan op Instagram (@city_of_a) of ga naar hun website en krijg dagelijks updates van activiteiten die er aan komen. Er zijn ook een paar activiteiten die je de hele kerstvakantie door kunt doen, zoals het spelen van een online escaperoom of het bestellen van een pakketje waarmee jongeren zelf kunnen leren programmeren!

City of A

City of A organiseert het hele jaar door, maar vooral in de schoolvakanties, leuke activiteiten voor jongeren. De meeste activiteiten zijn gratis en vinden op verschillende plekken in de stad plaats. Als coronaregels het lastiger maken om elkaar in het echt te ontmoeten, dan organiseren we meer dingen online. City of A is een samenwerking tussen de gemeente Amersfoort, buurtsportcoaches en Neos. De activiteiten organiseren we met verschillende organisatie in de stad.

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen