Extra Het Besluit op 23 december 2021

Foto: Gemeente Amersfoort

Op donderdag 23 december om 20.00 uur is er een extra raadsvergadering Het Besluit. Op de agenda staan: het Vervolgproces Toekomst Stadhuis afronding schetsontwerpfase en kredietaanvraag en Aanpassing grondexploitatie Eemkwartier – Puntenburg. Ook staat het agendapunt Motie 2021-192M CDA, Lijst Sanders en VVD: Zevenhuizerstraat de mens op 1 veiligheid voor alles op de agenda. Dat heeft de gemeenteraad tijdens Het Besluit op dinsdag 21 december 2021 besloten.

De twee onderwerpen Vervolgproces Toekomst Stadhuis afronding schetsontwerpfase (met moties en amendementen) en kredietaanvraag en Aanpassing grondexploitatie Eemkwartier – Puntenburg stonden op de agenda van de raadsvergadering Het Besluit van 21 december, maar werden tijdens de vergadering verdaagd. Het agendapunt Motie 2021-192M CDA, Lijst Sanders en VVD: Zevenhuizerstraat de mens op 1 veiligheid voor alles stond ook op de agenda van 21 december en werd verdaagd.

Het Besluit 23 december online te volgen

De raadsvergadering wordt digitaal gehouden. De agenda vindt u op Politiek Portaal. Klik op de paperclips bij de agendapunten om de vergaderstukken te zien. De agenda kan nog wijzigen. De vergadering is online te volgen, ook via Politiek Portaal: www.amersfoort.raadsinformatie.nl/live.

bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen