Nieuw steunpunt Belastingdienst

Foto: Gemeente Amersfoort

Inwoners van Amersfoort en omgeving kunnen vanaf 1 december met al hun vragen over belastingzaken terecht bij een nieuw steunpunt van de Belastingdienst. Dit is gevestigd in het stadhuis van de gemeente en is op afspraak geopend op maandag en donderdag.

Wethouder Kees Kraanen (Dienstverlening) kijkt uit naar de toevoeging van deze dienstverlening. “Informatie van de overheid is in veel gevallen eenvoudig online te vinden of telefonisch op te vragen. Maar soms werkt het beter om er iemand in levende lijve over te spreken. Met de opening van dit nieuwe steunpunt kunnen inwoners vanaf nu ook voor vragen over hun belastingen terecht op ons stadhuis. Dat past bij de toegankelijke overheid die we willen zijn.”

Met dit steunpunt is de Belastingdienst nu fysiek bereikbaar voor hulp bij belastingen, toeslagen en invorderingen. Hoofd Dienstverlening Bjorn Meijer van de Belastingdienst: “Ook voor inwoners die we nog onvoldoende kennen of die een levensgebeurtenis ondergaan, die impact heeft op hun belastingen.”

Inwoners uit Amersfoort en omgeving kunnen gratis via de BelastingTelefoon (tel: 0800 – 0543) een kosteloze afspraak maken voor het steunpunt in het stadhuis van Amersfoort.

Bron: gemeente Amersfoort

Cookieinstellingen