Vaccineren kan voortaan ook in Hooglanderveen

Foto: Gemeente Amersfoort

Amersfoorters kunnen vanaf maandag 27 september 2021 voor hun coronavaccinatie ook terecht in Hooglanderveen. Daarnaast blijft de Adventkerk langer open. Voor beide locaties geldt dat het vaccineren zonder afspraak kan, gratis is en voor iedereen ouder dan twaalf jaar. Neem wel uw legitimatiebewijs mee.

Of u nu uw eerste of tweede vaccinatie haalt: het maakt niet uit naar welke locatie u (in welke volgorde) gaat.

Hooglanderveen

Er zijn nog steeds Amersfoorters die zich niet hebben laten vaccineren, maar dat wel willen. Om het hen zo makkelijk mogelijk te maken, opent de GGDrU daarom een tweede pop-upvaccinatielocatie. Deze komt in zalencentrum Houtrust in Hooglanderveen en is voor vaccinatie open op de maandagen 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober en 1 november. De openingstijden zijn 14:00 tot 20:00 uur.

Adventkerk langer open

Daarnaast blijft de Adventkerk (Ringweg-Kruiskamp 74) langer open als pop-uplocatie voor vaccinaties, namelijk tot en met 16 december. Voor een vaccinatie is hij iedere donderdagmiddag en -avond te bezoeken tussen 14:00 en 21:00 uur (eerder was dit tot 20:00 uur). Vaccineren in de Adventkerk kan sinds 26 augustus. Deze locatie is de afgelopen donderdagen goed bezocht.

Meer informatie

Vragen over corona, -testen of -vaccinatie? Bel met de GGDrU op telefoonnummer 030 – 630 54 00. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar tussen 8:00 en 20:00 uur.

Bron: gemeente Amersfoort