Tweede ster Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Vathorst

Foto: Gemeente Amersfoort

Winkelcentrum Vathorst heeft de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Gaby de Ruiter van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) onthulde het certificaat samen met betrokken partijen op Winkelcentrum Vathorst.

Ondernemers, politie, brandweer en de Gemeente Amersfoort zetten zich actief in voor een veilig klimaat in en rond het winkelcentrum. Gezamenlijk maken we afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Dit doen we door te zorgen voor een veilige bereikbaarheid en inrichting van het winkelcentrum, goede openbare verlichting, schone openbare ruimte en brandpreventie. Dat is prettig voor het winkelend publiek én bewoners, maar ook een signaal aan mensen met minder goede bedoelingen.

Een tweede ster

Drie jaar geleden ontving Winkelcentrum Vathorst al de eerste ster Keurmerk Veilig Ondernemen. Het keurmerk heeft als doel om de publiek-private samenwerking in een gebied te versterken. Met het keurmerk wordt de publiek-private samenwerking zichtbaar gemaakt. In het totaal zijn er vijf sterren te behalen.

Bron: gemeente Amersfoort

Cookieinstellingen