Beweegrondje De Hoef wordt officieel geopend

Foto: gemeente Amersfoort

Op woensdag 24 januari 2018 vindt de opening plaats van het zesde Beweegrondje: De Hoef. Wie dit Beweegrondje (hard)loopt, komt vijf beweegoefeningen tegen.

Wethouder Buijtelaar zal het rondje na na de opening hardlopend uitproberen waarbij iedereen wordt uitgenodigd om dat samen met hem te doen.

Het Beweegrondje De Hoef is het zesde rondje in een reeks van in totaal tien aan te leggen beweegrondjes. Het rondje is een gemarkeerd, afwisselend parcours van 4 km met vijf beweegoefeningen. Het start bij Station Schothorst Inputplein. Er zijn ook twee kortere routes te volgen door De Hoef Oost of De Hoef West. Ideaal voor een lunchwandeling op het bedrijventerrein.

Steeds meer beweegrondjes in Amersfoort
De Beweegrondjes zijn een initiatief van Stichting Marathon Amersfoort, Run #033 en de gemeente Amersfoort. Verspreid over de stad komen steeds meer beweegrondjes, variërend van 3 tot 9 kilometer. In 2014 is het eerste rondje geopend die loopt door de binnenstad. Het beweegrondje De Hoef wordt gesponsord door Raet, een bedrijf dat gevestigd is op het bedrijventerrein.

Meer informatie
Op de website http://www.amersfoort.nl/beweegroutes vindt u meer informatie.

Reacties