Uw wijk CO2-neutraal? Praat 25 of 26 oktober mee

Foto: Gemeente Amersfoort

Rijdt straks heel Amersfoort elektrisch, kookt iedereen op inductie en worden alle huizen en panden verwarmd met duurzame energie? Welke concrete kansen zijn er in uw wijk om de CO2-uitstoot te verminderen en hoe ziet u deze opgave voor de stad?

Daarover is de gemeente in gesprek met bewoners en ondernemers in de stad. Op 25 en 26 oktober zijn de laatste wijkbijeenkomsten.

Op woensdag 25 oktober is er een wijkbijeenkomst in Hooglanderveen en op donderdag 26 oktober in Hoogland. Bewoners en ondernemers uit die directe en nabij gelegen omgeving zijn uitgenodigd om op een van deze avonden mee te praten. Maar ook als u ergens anders in de stad woont en u nog niet de gelegenheid heeft gehad een CO2-wijkgesprek bij te wonen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan via www.amersfoort.nl/operatieuitstoot.

Operatie Uitstoot
De wijkgesprekken zijn onderdeel van Operatie Uitstoot. Afgelopen periode zijn al zeven wijkbijeenkomsten geweest. Daar hebben betrokken bewoners en ondernemers hun ideeën, vragen en innovatieve oplossingen gedeeld om bij te dragen aan de ambitie om van Amersfoort in 2030 een CO2-neutrale stad te maken. Alle energie die we in de stad gebruiken, wordt dan schoon opgewekt. Een grote verandering die nu al gaande is en die de gemeente wil versnellen met Operatie Uitstoot. Kijk voor meer informatie op www.amersfoort.nl/operatieuitstoot.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties