Locoburgemeester bezoekt 65-jarig bruidspaar Noorman-Rond

Foto: Counseling-pixabay

Op dinsdag 10 oktober 2016  zijn de heer en mevrouw Noorman-Rond 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Buijtelaar brengt het bruidspaar op die dag een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Noorman-Rond hebben elkaar in 1947 leren kennen bij dansschool Snijders in Amersfoort en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Verenigingsleven

Mevrouw Noorman-Rond heeft bij Bronswerk gewerkt en had later een eigen c.v.-installatiebedrijf. De heer Noorman werkte op de Bernhardkazerne en heeft tot zijn pensioen bij Philips gewerkt als instrumentmaker.

Ze hebben veel in- en voor het verenigingsleven gedaan (toneel/jeugdwerk). Ook speelden ze beiden vroeger aan het toneel. De heer Noorman was fanatiek voetballer en volleyballer, dit laatste deed hij tot op zeer hoge leeftijd. Ook nu is hij nog één keer per week in de sportschool te vinden.

Beiden kunnen ze erg genieten van lezen, puzzelen en kaarten. Ze bewaren mooie herinneringen aan de vele reizen die ze in het verleden gemaakt hebben.

Het echtpaar heeft twee dochters en één zoon en ze hebben zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Het bruidspaar viert het jubileum met familie en vrienden.

Reacties