Sneller met de fiets of met de auto? Ga de uitdaging aan!

Foto: Gemeente Amersfoort

033opdefiets organiseert op zaterdag 23 september de Bike versus Car Challenge. Wanneer ben je op de fiets sneller dan met de auto? Ga de uitdaging aan en schrijf u in voor een van de etappes.

033opdefiets daagt iedereen uit om op verkenning te gaan. Welke routes zijn sneller met de fiets? En waar wint de auto? Welke routes zijn er voor fietsers én automobilisten? En waar liggen kansen op verbetering? Schrijf uzelf of een vriend(in) in voor één van onderstaande etappes met de fiets of de auto:

  • Etappe 1 Van voetbalvereniging CJVV naar Dierenpark Amersfoort
  • Etappe 2 Van Dierenpark Amersfoort naar atletiekvereniging Altis
  • Etappe 3 Van atletiekvereniging Altis naar Ikea Amersfoort
  • Etappe 4 Van Ikea Amersfoort naar het centrum van Amersfoort

De etappes worden op zaterdag 23 augustus gereden tussen 14.00 en 17.00 uur. Uiteraard is het de bedoeling dat iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Meld u aan voor de Bike versus Car Challenge via [email protected].

Initiatief van Goedopweg

De fietscommunity 033opdefiets is een initiatief van Goedopweg. Hierin werken de gemeenten Amersfoort en Utrecht, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat, ministerie van Infrastructuur & Milieu en regionale werkgevers (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties