Informatiebijeenkomst Vathorst/Hooglanderveen

Foto: Gemeente Amersfoort

Samen met de belangenvereniging Hooglanderveen verzorgt de gemeente woensdag 28 juni een informatiebijeenkomst over een aantal actuele zaken in Vathorst/Hooglanderveen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in De Dissel aan het Disselplein in Hooglanderveen.

Vertegenwoordigers van de belangenvereniging en medewerkers van de gemeente zijn daar aanwezig om u bij te praten over de volgende onderwerpen:

  • Aanpassingen Buitenveldseweg bij het Disselplein 
    Op verzoek van de St. Jozefschool en ouders van schoolkinderen is een voorstel gemaakt voor het verbeteren van de verkeerssituatie.
  • Uitkomst onderzoek fietsroutes Amersfoort centrum – Nijkerk
    Er is behoefte aan een snelfietsroute tussen Amersfoort-centrum en Nijkerk. Diverse routes zijn in beeld gebracht, waaronder de route via een nieuwe tunnel onder het spoor (Sterrebostunnel).
  • Riolering Heideweg en herinrichting Heideweg/Van Tuyllstraat
    Er ligt een kans om de situatie van de Heideweg te verbeteren door de aanleg van een riool voor regenwater in de Heideweg tussen de Willem Tomassenlaan en de Van Tuyllstraat. Daarnaast zijn er wensen om een deel van de Van Tuyllstraat aan te pakken.

Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee voor u klaar. Om 20.00 uur start het plenaire gedeelte. Daarna is er tot 22.00 uur tijd om in gesprek te gaan met de verschillende vertegenwoordigers.

Als u meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met de projectmanagers, Sip de Jong en Roy Fox. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 14 033.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties