Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Dekker-Groenendijk

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op maandag 8 mei zijn de heer en mevrouw Dekker-Groenendijk 60 jaar getrouwd. Burgemeester Bolsius brengt het bruidspaar op deze dag een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Dekker-Groenendijk leerden elkaar kennen in hun geboorteplaats Gouda in 1952. Mevrouw Dekker-Groenendijk verhuisde in 1953 met haar ouders naar Amersfoort in verband met het werk van haar vader.

De heer Dekker is in 1955 ook naar Amersfoort gekomen en 1957 zijn ze met elkaar in het huwelijksbootje gestapt. De heer Dekker werkte als typograaf en mevrouw Dekker-Groenendijk werkte als secretaresse. Het echtpaar kreeg twee kinderen. Inmiddels hebben ze ook vier kleinkinderen, drie achterkleinkinderen en een vierde achterkleinkind is op komst.

Beiden waren ze in hun jonge jaren sportief (voetballen, hardlopen, wielrennen en zwemmen), nu bridgen ze heel graag en houden van lezen en puzzelen.

Het echtpaar woont al vijftien jaar met heel veel plezier in een seniorencomplex in Amersfoort. Het bruidspaar viert het diamanten huwelijk met de familie en vrienden.

Reacties