Organisaties welkom bij Amersfoort Aangenaam

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Twee keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, ‘Amersfoort Aangenaam’. Doel is nieuwe inwoners te laten kennismaken met de stad, de gemeente en het gemeentebestuur. De eerstvolgende keer is op 8 april 2017.

Tijdens het informele deel van Amersfoort Aangenaam is het mogelijk voor organisaties of trekkers van initiatieven om hun initiatief of organisatie te presenteren. Misschien is het voor uw organisatie interessant om ook aan deze markt mee te doen. U kunt dan een groep van ongeveer 250 nieuwe inwoners van Amersfoort attenderen op en informeren over uw organisatie.

8 april
De eerstvolgende kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners is op zaterdag 8 april. De informatiemarkt wordt gehouden tussen 15.00 en 16.00 uur in de Sint-Joriskerk. Voor elke deelnemer aan de markt is een (deel van een) tafel beschikbaar. Voor overige faciliteiten (zoals presentatiemateriaal) moet u zelf zorgen.

Aanmelden
Wilt u ook deelnemen aan de markt van Amersfoort Aangenaam? Meld u dan aan via e-mail: [email protected]. U ontvangt een bevestiging van uw deelname. Deze bevestiging is tevens uw deelnamebewijs. Wilt u deze meenemen? De organisatie kan hierom vragen.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties