Willem-Jan Stegeman geïnstalleerd als wethouder

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Willem-Jan Stegeman is door de gemeenteraad van Amersfoort geïnstalleerd als wethouder. Hij werd door zijn partij D66 voorgedragen als wethouder na het vertrek van Yvonne Kemmerling (Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie, Stadshart, Citymarketing en Toerisme).

Wethouder Stegeman is per direct aan de slag in Amersfoort. “Ik heb zin om mij de komende periode in te zetten voor Amersfoort en help de stad graag een stapje verder. Ik ben de afgelopen weken al regelmatig in Amersfoort geweest om de stad te leren kennen. Dat ik al een aantal leuke ontmoetingen met Amersfoorters heb gehad geeft me extra energie.”

Willem-Jan Stegeman was negen jaar wethouder in Culemborg en twee jaar wethouder in Alphen aan den Rijn. Tot aan zijn installatie in Amersfoort werkte hij als interim-directeur bij Regio Rivierenland, waar hij leiding gaf aan een reorganisatie.

Wethouder Stegeman (52) is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Culemborg. Het komende jaar is hij door de gemeenteraad ontheven van de plicht om in Amersfoort te wonen.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties