Openstelling aanbesteding dagactiviteiten

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

De gemeenten in de regio Amersfoort hebben op 1 maart 2017 de aanbesteding voor dagactiviteiten opnieuw opengesteld voor geïnteresseerde zorgverleners. Met de openstelling krijgen alle (nieuwe) aanbieders van dagactiviteiten de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor een contract met de regio Amersfoort voor het aanbieden van dagactiviteiten.

Al bestaande contractpartners die zich voor 2017 al hebben gekwalificeerd hoeven zich NIET opnieuw in te schrijven, er verandert niets aan deze contractafspraken.

Op deze wijze krijgen de gemeenten beter zicht op het aanbod van dagactiviteiten en worden aanbieders die dezelfde zorg aanbieden gelijk behandeld. Er worden uniforme kwaliteitseisen gehanteerd. De aanbesteding wordt via www.tenderned.nl gepubliceerd, en u kunt via tenderned ook uw inschrijving doen. Voor inschrijving is het een eis dat u beschikt over de zogenaamde basiserkenning regio Amersfoort (BerA). Meer informatie over lopende aanbestedingen vindt u op www.amersfoort.nl/sociaaldomein.

Wilt u meer informatie over de heropening van deze tender, of heeft u vragen over gebruik van Tenderned? Noteert u dan vast 7 maart 2017 in uw agenda. Dan organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst in het stadhuis te Amersfoort van 16:00 tot 17:30. U kunt zich aanmelden via [email protected]. Deze bijeenkomst is bedoeld voor nieuwe contractanten en niet voor organisaties die al een contract hebben voor dagactiviteiten.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties