Unieke actie van KBS Kameleon 3FM Serious Request

Foto: Pixabay

Alle kinderen van KBS Kameleon mogen speelgoed mee naar school nemen wat verkocht mag worden. Op vrijdag 16 december van 13:45 tot 14:45 uur organiseert de basisschool een speelgoedmarkt. Iedereen is van harte welkom om te komen en natuurlijk speelgoed te kopen. Al het opgehaalde geld zal ten goede komen aan de actie van het Glazen Huis “Het vergeten kind”. Mocht u zelf nog extra geld willen doneren, dan kan dit in een speciale pot die op het plein zal staan tijdens de speelgoedmarkt.

Op vrijdag 23 december om 09:00 uur zal al het personeel met enkele leerlingen van KBS Kameleon de opbrengst persoonlijk overhandigen aan 3FM Serious Request! Iedereen hoopt op een gezellige middag met een mooie opbrengst voor Het Vergeten Kind.

Het Vergeten Kind

Duizenden kinderen in Nederland slapen ‘s avonds niet in hun eigen bedje. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Thuis wonen gaat niet meer.

Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn.

Het Vergeten Kind probeert een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland. Dit kunnen zij niet alleen en daarom gaat 3FM Serious Request hen helpen. En basisschool KBS Kameleon ook!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen