112

Scooter in botsing met auto

Foto: Politie Amersfoort - facebook

Politie Amersfoort is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vanmiddag plaatsvond op de Regenboog. Dat meldt zij op haar facebookpagina.

Vanmiddag rond 16: 00 uur vond er een aanrijding tussen een scooter en een personenauto plaats op de Regenboog in Amersfoort. De scooterrijder raakte hierbij bekneld onder de personenauto. Terwijl de hulpdiensten nog onderweg waren, hebben toegesnelde getuigen geprobeerd om de auto met diverse krikken omhoog te krijgen. Heel goed dat deze mensen direct hulp boden! Het is alleen erg moeilijk en niet zonder gevaar voor het slachtoffer om met meerdere mensen, op verschillende punten, een voertuig op te krikken. Toen de politie ter plaatse aankwam en zag dat de auto instabiel werd, is dan ook gevraagd om te stoppen met het opkrikken van de auto. De brandweer, die kort daarna ter plaatse was, heeft het slachtoffer bevrijd. Het slachtoffer is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

De politie is nog op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Mocht u getuige zijn geweest, neem dan contact op met 0900-8844.

Reacties