STOTS Brillen al zeventig jaar ‘oog’ voor Amersfoort

Foto: STOTS Brillen

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het zijn: zeventig kaarsjes op een verjaardagstaart! De oer-Amersfoortse optiekzaak STOTS Brillen is jarig en viert feest. Naast fijne kortingen tot het einde van het jaar ter ere van dit jubileum, biedt het familiebedrijf al sinds 1948 kwaliteit, vakmanschap en een uniek assortiment voor ieder oog in Amersfoort en omstreken. Van persoonlijk advies door gediplomeerde specialisten en een uitgebreide keuze uit monturen tot een warm welkom met een kop koffie; STOTS Brillen draagt zorg voor jouw oog.

Zeventig jaar specialist in optiek

Gevestigd nabij de Amersfoortse kei, biedt de specialist in optiek alweer zeventig jaar voor ieder wat wils. Op zoek naar het perfecte montuur, een fijne zonnebril op sterkte of de beste contactlens specialist van Amersfoort? Dan ben je bij STOTS aan het juiste adres. Bij binnenkomst in de knusse ‘brillenhuiskamer’ start de zorg voor jou en je ogen direct. Zo worden glazen dankzij de nieuwste technologie geslepen en op de sterkte van je oog afgestemd. Weg met die evenwichtsklachten of eeuwige hoofdpijn! Bovendien reizen eigenaren Ronald en Chermaine de wereld over om hun collectie aan te vullen met nog onontdekte monturen. Wel slechts één stuk van elk want bij ieder uniek mens hoort een unieke bril, zo luidt het motto.

Familiebedrijf in hart en nieren

De inmiddels 97-jarige vader Stots, die de zaak vlak na de Tweede Wereldoorlog met handgeld kocht, viert het zeventigjarig jubileum nog dubbel en dwars mee. ‘’We zijn ontzettend trots dat we, dankzij onze fijne kring van vaste én nieuwe klanten, al zeventig jaar onze passie en kennis mogen delen. Ondanks de concurrentie van grote ketens blijven we trouw aan onze receptuur van expertise, ambacht, betrouwbaarheid en warmte. Een familiebedrijf in hart en nieren met trouw aan Amersfoort; dat we dat nog lang mogen voortzetten’’, aldus Ronald en Chermaine.

STOTS Brillen viert feest

Nu mag een zeventigjarig jubileum natuurlijk niet voorbijgaan zonder een feestje! Naast het verjaardagsfeest voor relaties en trouwe klanten op 27 november, laat STOTS tot het einde van dit jaar delen in hun geluk met mooie kortingen. Eindigt jouw leeftijd op een 7, dan krijg je maar liefst 70% korting op het montuur. En dat niet alleen; ontvang bij aankoop van zes maanden contactlenzen de zevende maand gratis of maak een online afspraak voor een gratis optometrisch onderzoek vóór 7 december. Alleen even kennismaken? Op zaterdag 1 december hult STOTS zich in verjaardagssferen en zetten zij hun bezoekers extra in het zonnetje met een heerlijke versnapering bij binnenkomst.

Meer informatie over STOTS vind je via www.stots.nl.

Reacties