Eerste gezamenlijke C-vrienden hockeytoernooi HC Eemvallei & AMHC groot succes

Op 13 juli streden 22 vriendenteams uit Amersfoort e.o. tegen elkaar op het door HC Eemvallei & AMHC georganiseerde Rock Valley C vriendentoernooi 2019. Jongens tegen meisjes, prestatieteams met breedteteams, op dit toernooi was het allemaal mogelijk.

Niet alleen wedstrijden konden gewonnen worden, ook met activiteiten als shoot outs en een snelheidsmeter scores kon je kampioen worden. Daarnaast was er een ABN AMRO Clinic van Top hockeyers Robert Tigges en Teun Rohof en konden de kinderen zich uitleven in een photobooth. Het draaide namelijk niet om prestatie, maar vooral om plezier. En dat hebben de deelnemers gehad, zo blijkt uit de lachende gezichten en de enthousiaste reacties van ouders.

De vrijwilligers en sponsoren van zowel HC Eemvallei als AMHC hebben er alles aan gedaan om te zorgen voor een topdag. Samen hebben de twee Amersfoortse Hockeyclubs Rock Valley gerockt. Het succes van dit toernooi onderstreept voor beide clubs nogmaals de kracht van duurzaam samenwerken daar waar je in je eentje als club misschien middelen of vrijwilligers te kort komt. Beide clubs kijken dan ook uit naar een volgende succesvolle samenwerking om Hockey jeugd van Amersfoort e.o. bij elkaar te brengen tijdens een gezamenlijk georganiseerd event.

Cieleke van Houten, HC Eemvallei: “Niet alleen de clubs en vrijwilligers hebben de krachten gebundeld om dit toernooi tot een groot succes te maken. We hebben ook kunnen rekenen op de steun van veel enthousiaste sponsoren van beide clubs. Ik ben trots op het resultaat, een ontzettend geslaagd toernooi met alleen maar lachende gezichten. Een toernooi waar plezier belangrijker is dan presteren en waar ook underdogs topdogs worden. Dat is waar we het voor doen! Wat ons betreft gaan we vaker de krachten bundelen om events te realiseren, ook met andere sport- en hockeyclubs.”

 

Reacties