Inschrijving VathorstRun 2019 open

VathorstRun
Foto: Harry van 't Veld

Op zondag 6 oktober 2019 vindt alweer de negende editie van de VathorstRun plaats. Het belooft een prachtige editie te worden met nieuwe parcoursen, een nieuwe start/finish locatie, acties voor ALS Nederland én een nieuwe afstand: de halve marathon (21,1km).

Vroeg inschrijven wordt beloond. Iedereen die zich vóór 1 juli inschrijft, profiteert nog van speciale Early-Bird-prijzen. Inschrijven kan vanaf 23 mei via de website (www.vathorstrun.nl).

De VathorstRun is een jaarlijks terugkomend evenement waarbij de saamhorigheid voorop staat. Vathorst en omgeving in beweging brengen met hardlopen, een hardloopevenement voor de hele familie. Bewegen is gezond voor iedereen, alle bewoners (buren, vrienden of vriendinnen) en kinderen aan de start van de VathorstRun. Maar natuurlijk kunnen ook mensen van buiten Vathorst mee doen.

Ren mee met jouw favoriete afstand: 5 kilometer, 10 kilometer of dit jaar voor het eerst bij de VathorstRun, de halve marathon (21,1km). Speciaal voor de jonge sportievelingen is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze KidsRuns: 350 meter, 1,1 kilometer of 2,5 kilometer.

Start je actie voor ALS

Sinds 2018 is Stichting ALS Nederland het verbonden goede doel aan de VathorstRun. Van iedere inschrijving gaat automatisch al €2,50 naar de stichting. Maar dit jaar kunnen deelnemers iets extra’s doen. Maak van je hardloopprestatie een sponsorloop en doe mee in de strijd tegen ALS. Het actieplatform is te vinden via de website van de VathorstRun (www.vathorstrun.nl)

Stichting Run#033

De VathorstRun wordt georganiseerd vanuit Stichting Run#033 en is onderdeel van het Run#033-hardloopcircuit (Run#033.nl). Stichting Run#033 is tevens organisator van de Amersfoort City Trail, de Nacht (halve) marathon en het jaarlijkse loopgala.

 

Reacties