HC Eemvallei tweede bij Grote Clubactie 2018

Foto: HC Eemvallei

Van alle Nederlandse verenigingen is HC Eemvallei de tweede best verkopende vereniging die heeft deelgenomen aan de Grote Clubactie 2018 (GCA).

Met een opbrengst van € 20.985,- hoeft HC Eemvallei alleen voetbalvereniging Quick ’20 uit Oldenzaal voor zich te dulden. Naast de jeugdleden die zichzelf dit jaar weer hebben overtroffen, zijn er ook 72 Superloten verkocht door de in Vathorst gevestigde club.

Extra prijs
Grote Clubactie heeft onder alle verkochte Superloten ook diverse prijzen verloot. Een van deze hoofdprijzen is op een door HC Eemvallei verkocht lot gevallen. De prijs, gevallen op het lot aangekocht door Eye Wish Opticien Vathorst, vertegenwoordigt een waarde van €5.000,- die gebruikt mag worden voor het organiseren van een feest voor alle leden van HC Eemvallei.

Dick van de Weerd, voorzitter HC Eemvallei: “HC Eemvallei is een bruisende vereniging, de enorme GCA opbrengst onderstreept dit. Als voorzitter ben ik erg trots op deze prestatie van onze jeugdleden en de Superlotverkopers. De opbrengst zal via trainingsmateriaal en onze nieuwe locatie ten goede komen aan de leden die zich hiervoor hebben ingespannen. Het samenvoegen van onze twee locaties is een stap dichterbij met deze opbrengst en de toezegging van de gemeente met betrekking tot een nieuwe locatie. We hopen snel een definitieve datum voor de overgang te ontvangen om het resterende bedrag hieraan te besteden. Zo kunnen we in de toekomst nog meer sportieve prestaties en sportieve relaties realiseren.”

Reacties