Mudrun Fun doe jij ook mee?

Foto: Mudrun Fun

AMERSFOORT – Met al 2000 deelnemers en nog 4 weken te gaan beloofd naast het succes van vorig jaar de Mudrun Fun de vierde editie op zaterdag 16 en op zondag 17 april in Vathorst een succes te worden.

Mudrunfun is een introductie van gezondheid en fitness in een familievriendelijke atmosfeer. Vathorst zal twee dagen lang het toneel zijn van schuim, water, modder, en veel lol.,,Het heet de Mudrun Fun, maar er zijn meer obstakels dan alleen het modderbad. De deelnemers trotseren een waterobstakel, een glijbaan, doolhof, schuimbad en nog veel meer leuke obstakels. Het is gewoon een lekker dagje uit. Er is gezelligheid en een dj. Mudrun Fun biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken. Met afstanden van 1, 2,5, 4 en 8 kilometer.

“Met de Mudrunfun willen we iedereen, op een leuke manier, aan het rennen krijgen.” zegt Rianne Schorel. En met iedereen bedoelt Rianne ook echt iedereen. ,,Dit is een evenement voor de hele familie. Op een laagdrempelige, speelse manier willen we iedereen erbij betrekken. Schrijf je met je kleine kinderen in voor de 1 km, en wil je het als voetbalteam wat serieuzer aanpakken, ga dan voor de 8 km. Zelfs als je een beperking hebt, hoef je niet aan de kant te blijven staan.”

Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement dan ook hand in hand. Deelnemers kunnen zowel individueel als in groepsverband deelnemen. In Amersfoort wordt de Mudrun Fun gehouden tussen de Nijkerkstraat en Vathorst daar ligt een groot braakliggend terrein met veel modder en zandbulten.

Het inschrijfgeld loopt uiteen van €7 tot €16 voor de 8 kilometer route. Het maximaal aantal deelnemers is 1800 per dag dus wees er snel bij. Op de website www.mudrunfun.nl staat meer informatie over dit evenement. Opgeven voor de Mudrun Fun is nu al mogelijk via www.mudrunfun.nl

Reacties