Picnic niet meer weg te denken uit het straatbeeld

Picnic de online supermarkt met gratis bezorging. Maanden terug konden veel mensen het nog niet eens geloven, via een app je boodschappen bestellen? Gratis bezorgd? En ook nog de goedkoopste? Dat kan nooit kloppen zeiden meerdere mensen.

Nu maanden later is Picnic niet meer weg te denken uit het Amersfoortse straatbeeld. Die kleine electrische autootjes rijden dagelijks door Amersfoort soms in rijen achter elkaar.

Tijdens de feestdagen was het straatbeeld ook leuk verlicht omdat die kleine electrische autootjes vol waren gehangen met lichtjes wat zorgde voor veel positieve reacties.

Picnic word sneller groot in Amersfoort, nog niet zo gek lang geleden begonnen met 1 electrische auto. Nu rijden er 25 autootjes rond door Amersfoort om de mensen hun van boodschappen te voorzien wat ook weer zorgt voor werkgelegenheid in Amersfoort.

De autootjes worden gevuld in De Nieuwe Stad waar een algemeen verdeelpunt zit. Het grote magazijn zit in Nijkerk vrachtwagens brengen vanaf daar de benodigde boodschappen naar De Nieuwe Stad in Amersfoort zodat vanaf daar de autootjes op pad kunnen gaan.

Reacties