Kilo Kilo Vintage bij Kannen en Kruiken

Foto: Pixabay

Na eerdere succesvolle samenwerkingen tussen Kilo Kilo Vintage en de organisatie van Kannen en Kruiken (Kultlab) zal Kilo Kilo ook haar plek bij Kannen en Kruiken in Amersfoort krijgen.

In een opbouw kerk met een authentieke look zal Kilo Kilo overdag de hele dag vintage kleding verkopen. De prijs van je kleding zal, de naam zegt het al, door een kiloprijs van €30,- bepaald worden. Dit is voor Kilo Kilo de eerste keer dat ze te vinden zullen zijn op een gratis festival. 

Om lekker in de retro sfeer te blijven gezelschap gehouden door een arcadehal waar je de spelletjes uit jouw, of die van je ouders, jeugd kan spelen. Overdag kun je op het Burgemeester Brouwerplantsoen met een drankje en wat lekkers te eten in een tijdmachine stappen en je jeugd herbeleven.

Je betaalt je kleding op basis van gewicht. Het is net fruit kopen. Een kilo kopen is dan ook niet nodig en de prijs wordt ook niet naar een kilo afgerond. Zo betaal je voor een t-shirt ongeveer €5,- en voor een Levi’s spijkerbroek €19,-. 

Rond 19.00 uur zal de zaal omgetoverd worden van kledingwinkel tot dansvloer waarop de rest van de avond gedanst kan worden. De muziek zal verzorgd worden door verschillende DJ’s die het verdienen om een tof podium te krijgen. Kortom; bier, vintage, arcade en feest.

Data en openingstijden; 

Vrijdag 26 augustus: 12.00 – 1.00 

Zaterdag 27 augustus: 12.00 – 1.00 

Zondag 28 augustus: 12.00 – 22.00

Locatie: 

Burgemeester Brouwersplein, Amersfoort

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen