Pride Walk 033 op donderdag 28 juli

Foto: Stichting Keiroze

Op donderdag 28 juli is het weer zover; dan vindt de Pride Amersfoort weer plaats. Een  vast onderdeel hiervan is inmiddels de Pride Walk 033 geworden. Een kleurrijke en feestelijke demonstratie die door het centrum van de stad zal trekken.

Met deze demonstratie wordt aandacht gevraagd voor de gelijke rechten voor de regenboogcommunity. “Hetgeen wat nog altijd nodig is, niet alleen in onze regio maar ook wereldwijd. Immers is dit nog steeds geen vanzelfsprekendheid, kijk bijvoorbeeld naar de recente aanslag die in Oslo tijdens de Pride plaats vond. Wij zijn dan ook verheugd dat er ook dit keer weer een afvaardiging van het gemeentebestuur van zowel de gemeente Amersfoort als de gemeente Leusden deelnemen aan de Pride Walk”. Aldus Jos Houtveen, voorzitter Stichting Keiroze.

Voorafgaand aan de Pride Walk zal vanaf 16.00 uur een Pre-Party plaatsvinden op het Sint Jorisplein. Ter gelegenheid van de Pride Amersfoort zal er op het plein een DJ draaien en diverse activiteiten plaatsvinden.

Om 19.00 uur vertrekt de Pride Walk vergezeld door de DJ richting de Hof waar op de Pride Stage tot middernacht een avondvullend programma
wordt gepresenteerd door Pride Amersfoort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen