Welke Amersfoortse partij is het sportiefst?

Foto: Marathon Amersfoort

Aanstaande zondag 13 maart organiseert Stichting Marathon Amersfoort weer een ParkRun. Deze zondag gaat de route door de binnenstad van Amersfoort. De ParkRun is voor iedereen toegankelijk en past binnen het beleid van de gemeente Amersfoort naar een inclusiever beleid. Gezien de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zijn ook de raadsleden van de politieke partijen uitgenodigd om deel te nemen. Welke politieke partij is het sportiefst?

Verspreid door Amersfoort zijn verschillende routes uitgezet, varièˆrend van 3 tot 9 kilometer. In aanloop naar de marathon op 12 juni lopen we telkens een ronde in een wijk van Amersfoort. De beweegrondjes zijn een initiatief van de Stichting Marathon Amersfoort en de gemeente Amersfoort in samenwerking met gezondheids- en welzijnsinstellingen in Amersfoort.

Het startschot zal om 11:00 uur gegeven worden door wethouder Roald van der Linde bij De Amersfoortse Kei (Arnhemsestraat). Iedereen is welkom op eigen tempo mee te lopen. De route eindigt ook bij De Kei, waarbij Marathon Amersfoort trakteert. Deze editie wil je niet missen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen